Over Impact 2012

De ontwikkelingen in IT gaan razendsnel en veranderen ons leven diepgaand. Voor iedereen die werkzaam is in IT is dit een uitgelezen mogelijkheid om zijn blikveld te verruimen. U krijgt daarom van TransIP onderwerpen vanuit diverse invalshoeken voorgeschoteld die uw zinnen prikkelen. Ons doel is om u te inspireren.

Tijdens Impact geven gerenommeerde sprekers uit het bedrijfsleven, wetenschap en non-profit u inzicht hoe IT onze manier van leven en denken verandert.

Waarom Impact?

  • Topsprekers – onze sprekers zijn speciaal geselecteerd om u te inspireren
  • Inspirerende onderwerpen – na afloop gaat u gegarandeerd naar huis met nieuwe inzichten
  • Geen parallelsessies – alleen maar boeiende presentaties. Kiezen is dus niet nodig.

Inspirerende onderwerpen

Tijdens Impact 2012 komen alleen maar inspirerende onderwerpen aanbod. Geen standaard praatjes over de stand van zaken in IT, maar presentaties van hoog niveau die stimuleren en aanzetten tot denken. Wij garanderen u dat u deze dag verlaat met andere inzichten dan dat u er naar toekwam.

Ik wil me aanmelden

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meldt u zich daarom snel aan.

Over TransIP

TransIP bestaat pas sinds 2003. Toch zijn we onbetwist de marktleider in de domein- en hostingbranche. We werken continue aan nieuwe technieken waarmee we revolutionaire diensten introduceren. Zo blijven we altijd voor op de concurrentie. Ons credo: ‘Goed is niet goed genoeg’.